Kontakti

Na kontaktoni

Your Contact Information

Your Feedback

Rreth nesh

AlbArts është ueb platformë e zhvilluar për artistët Shqiptarë me qellim të ofrimit të mundësisë për publikimin e veprave të artit të tyre në internet. Secili artist Shqiptar, përfaqësues i artistit apo artit shqiptar, kudo qoftë në Ballkan apo botë, mund të regjistrohet në ueb faqen AlbArts dhe të ngarkon imazhe me të dhëna tjera tekstuale të veprave të tyre të artit.

Me ketë platformë të përbashkët të artistëve Shqiptar synohet promovimi i artit Shqiptarë tek të gjithë artdashësit, koleksionuesit dhe publiku i gjerë global.

Zhvillimi i ueb platformës AlbArts (projekti ArtShqip) është përkrahur nga Ministria e Kulturës, Rinise dhe Sportit e Republikës se Kosovës.